banner banner banner banner banner

Highlights

Favoriet!


Hetmagazijn telt ondertussen tienduizenden foto's, honderden fotoseries en video's, honderden verhalen en verslagen. Om daaruit een keuze te maken anders dan, wat flauw, aan de hand van statistieken is eigenlijk onbegonnen werk. Daarom maak ik als samensteller van HetMagazijn maar een eigen keuze, in de vorm van een greep uit de fotoseries en video's die mij het meest zijn bijgebleven of waar ik enigermate tevreden over ben. Veel plezier bij het (opnieuw) kijken!

Naar het gastenboek | Reageer via e-mail

Zondag 11 oktober 2015 door Frans

Een greep uit de fotoseries en video's in HetMagazijn


Knut en het gele ei

FotoserieKnut en het gele ei
Een fotoserie van 50 beelden (opent in een nieuw venster).

FilmDe Gelada's van het Simien Gebergte
Een YouTube film (HD 720p) van 19 minuten 6 seconden. Als de film loopt, kunt u rechts onderaan in het beeld kwaliteit en grootte van de weergave wijzigen. U luistert naar het originele geluid uit het Simien National Park.

FilmHortense's maaltijd
met een bijrol voor Kikongo
Een YouTube film (HD 1080p) van 7 minuten 5 seconden. Als de film loopt, kunt u rechts onderaan in het beeld kwaliteit en grootte van de weergave wijzigen. U luistert naar Brandenburgs Concerto No 4-1(BWV 1049) van Johann Sebastian Bach door Kevin MacLeod. Op de muziek is een Creative Commons Licentie van toepassing.

Op bezoek in Dierenpark Amersfoort, 31 oktober 2011

FotoserieLenige giraffen
Een fotoserie van 64 beelden (opent in een nieuw venster).

FilmAus das Leben von Knut, der Eisbär - Kuschelzeit bei Knut & Gianna.
Een YouTube film (HD 720p) van 6 minuten 28 seconden. Als de film loopt, kunt u rechts onderaan in het beeld kwaliteit en grootte van de weergave wijzigen. U luistert naar het orginele geluid uit de dierentuin.

FilmApenheul in de herst
Scenes uit het dierenpark, met brulapen, spelende maki's, een serie bijzondere portretten van de dieren, een knuffelende oerang oetan moeder en kind, smakelijk etende leeuwaapjes, gibbon moeder en kind, een zeer alert capucijneraapje en een spelend bonobo kind.
Een YouTube film (HD 1080p) van 16 minuten 7 seconden. Als de film loopt, kunt u rechts onderaan in het beeld kwaliteit en grootte van de weergave wijzigen. U luistert naar Accralate, Whimsy Groove, Kumasi Groove en Kumasi Groove Flugelhorn van Kevin MacLeod. Op de muziek is een Creative Commons Licentie van toepassing.

De dierentuin van Wuppertal, 5-6 mei 2011

FotoserieLars en Vilma: Samen
Een fotoserie van 26 beelden (opent in een nieuw venster).

Fotoserie en VideoHoe een oerang oetan zich kleedt - en honden verjaagt
Een orang oetan kind laat zien hoe hij zich kleedt - en hoe hij een hond verjaagt.
Een YouTube film (HD 1080p) van 8 minuten 51 seconden. Als de film loopt, kunt u rechts onderaan in het beeld kwaliteit en grootte van de weergave wijzigen. U luistert naar At the Shore, Arid Foothills en Whimsy Groove van Kevin MacLeod. Op de muziek is een Creative Commons Licentie van toepassing.

FilmKevin en Kawan
Een YouTube film (HD 1080p) van 5 minuten 48 seconden. Als de film loopt, kunt u rechts onderaan in het beeld kwaliteit en grootte van de weergave wijzigen. U luistert naar Morgenstemning (Edvard Grieg). De muziek is afkomstig uit de rechtenvrije audiobibliotheek van YouTube.

Een herstwandeling in het Paleispark, 4 november 2011

FotoserieEen herfstwandeling in het Paleispark
Een fotoserie van 58 beelden (opent in een nieuw venster).

FotoserieMichal ontwaakt
Een YouTube fotoserie (HD 1080p) van 7 minuten 5 seconden. Als de film loopt, kunt u rechts onderaan in het beeld kwaliteit en grootte van de weergave wijzigen. U luistert naar Morgenstimnung (Edvard Grieg). De muziek is afkomstig uit de rechtenvrije audiobibliotheek van YouTube.

Apenheul in de herfst, 28 oktober 2011

FotoserieApenheul in de herfst
Een fotoserie van 49 beelden (opent in een nieuw venster).

FilmVoorjaar in Artis
Een YouTube film (HD 1080p) van 38 minuten 46 seconden. Als de film loopt, kunt u rechts onderaan in het beeld kwaliteit en grootte van de weergave wijzigen. U luistert achtereenvolgens naar Magic Spring*, Spring Awakening*, Spring*, Vogelgeluiden**, Dreamy Flashback***, Reaching Out***, Waltz of the Flowers****, Vogelgeluiden**, Monkoto***, Vogelgeluiden**, Digya***, Magic Spring* en Vogelgeluiden**.

FilmKevin en 'de anderen'
Een YouTube film (HD 1080p) van 7 minuten 28 seconden. Als de film loopt, kunt u rechts onderaan in het beeld kwaliteit en grootte van de weergave wijzigen. U luistert naar Morgenstemning (Edvard Grieg). De muziek is afkomstig uit de rechtenvrije audiobibliotheek van YouTube.

Naar het gastenboek | Reageer via e-mail